Kompetetntno, sveobuhvatno i savremeno

Stručne računovođe i ekonomisti, neprestano usavršavanje i preko 25 godina knjigovodstvenog iskustva.

Commodus je knjigovodstvena agencija koja sagledava celokupan rad svojih klijenata i nudi knjigovodstvene i finansijske usluge prilagođavajući ih specifičnostima poslovanja svakog od klijenta.

Neprestano pratimo promene regulativa i zakona, stručnu literaturu i internet stranice vezane za novosti u našoj struci kako bi uvek bili u toku sa poslovnim zbivanjima.


Kompetentne računovođe i ekonomisti, kontinuirano usavršavanje, preko 25 godina iskustva u oblasti računovodstvenih poslova, samo su neke od karakteristika Commodus d.o.o.

Commodus danas

Commodus je danas preduzeće za knjigovodstvo koje zapošljava preko 10 radnika, u poslovnim prostoru od 100m2 i savremenom kancelarijskom i kompjuterskom opremom.

Iskusne knjigovođe

Tim kvalifikovanih, iskusnih i stručnih knjigovođa i ekonomista svakodnevno stoji na raspolaganju svojim klijentima. Uz poslovnu diskreciju pruža savetovanje i knjigovodstvene usluge, kako malim zanatlijama tako i velikim privrednim društvima.

Finansijsko savetovanje i analize

Osnovni elementi iz kojih se generišu finansijske analize i izveštaji su materijalni troškovi, ulazni - izlazni računi, a u specijalne finansijske bilanse i izveštaje ulazi i niz dodatnih unutrašnjih i spoljašnjih podataka. Ovi dokumenti su od višestruke koristi za firmu i često mogu odrediti kurs poslovanja i uticati na važne odluke menadžmenta.

Kurirske usluge

Kurirska služba je integralni deo Commodus usluga i čini komunikaciju sa klijentima efikasnom i produktivnom. Kurirske usluge Commodusa dostupne su našim klijentima za preuzimanja i dostave dokumentacije na celoj teritoriji grada.
"Commodus je primer moderne knjigovodstvene agencije koja misli za vas i čini da brige vezano za rokove i obracune ne budu deo vaseg radnog dana."
Ivan Ivanovic, Direktor i vlasnik kompanije, Beograd

"Podrška koju imamo od Commodusa je velika i osećamo se sigurno, tako da svoje vreme možemo da usmerimo NA POSAO, a da se regulativama i administracijom bave profesionalci."
Milos Lazic, Direktor

Commodus d.o.o. Beograd

Bulevar despota Stefana 79/I, 11000 Beograd Srbija